Jämäkkä järjestelmä kaikilla mausteilla

Järjestelmä

ELLI työajanseurantajärjestelmä koostuu hallintaohjelmasta ja leimausohjelmista ja/tai leimauspäätteistä. Ohjelmiston voi asentaa joko omalle palvelimelle tai ottaa pilvipalveluna.

  • Lisenssi-ELLI asennetaan omalle tai palveluntarjoajasi Windows-palvelimelle. Käyttöönoton jälkeen huolehdit itse ohjelmiston päivityksestä. Uuden version saat aina ELLI extranetistä.
  • Pilvi-ELLI-palvelussa et tarvitse omaa palvelinta. Käytät ohjelmistoa etäyhteydellä mistä tahansa. Me hoidamme ylläpidon ja päivitykset puolestasi. Ohjelmat ovat aina ajantasalla ja tiedot varmistettuna pilvipalvelussa.

Kuva Elli M8 leimauspäätteestä

Ohjelmisto

Hallintaohjelma kerää kaikki leimaustiedot. Määrittelet ohjelmaan käyttäjien tiedot ja työaika-asetukset. Ohjelman kautta siirrät tietoja palkanlaskentaan ja tulostat raportteja.

Hallintaohjelman lisäksi tarvitset vähintään yhden leimauspäätteen tai leimausohjelman. Leimausohjelmien valikoimasta voit valita juuri sinulle sopivat leimaustavat. Voit asentaa ohjelmat sekä työasemille että mobiililaitteisiin.

Leimauspäätteet

Ohjelmistoa täydentävät Tieto-Oskarin kehittämät ja valmistamat M8 leimauspäätteet. Ne korvaavat vanhat ns. kellokortit. Voit liittää niitä järjestelmään rajattomasti.

Työntekijä voi tehdä leimauksia etätunnisteella, tunnusluvulla eli PIN-koodilla, Valttikortilla, Mifare-älykortilla ja monella muulla erilaisissa kulunvalvontajärjestelmissä käytettävillä RFID-tunnisteilla.

M8 työaikapääte on tehty kestämään kovaakin käyttöä toisin kuin tavanomaiset kosketusnäytöt. Se on suomalaista laatusuunnittelua. Pääte tarvitsee hyvin vähän huoltoa, mutta jos huollolle on tarvetta, se tapahtuu nopeasti laitevalmistajalla Tieto-Oskarilla Kajaanissa.

Tilaa ilmainen
etäesittely