Vaivatonta ja tarkkaa työajanseurantaa

Ominaisuudet

Järjestelmä erittelee työajat palkkalajeittain ja käyttää omaa TES-tulkintaa. TES laskenta-asetukset määritellään asiakaskohtaisesti ja henkilöryhmittäin. Tarvittaessa ohjelma erittelee työajat myös projekteittain, kustannuspaikoittain, työvaiheittain ja työnumeroittain. ELLI Työajanseuranta pitää lain määräämän työaikakirjanpidon jokaisesta työntekijästä ajan tasalla.

Työntekijöillä voi olla kiinteä tai liukuva työaika. Järjestelmällä pidät myös joustot ja liukumat hallinnassa. Eri leimaustoimintojen avulla työntekijä voi kertoa järjestelmälle milloin hän on tullut töihin ja milloin lähtenyt töistä. Hän voi myös ilmoittaa, mille työlle työaikaa on kohdennettu.

Tutustu työajanseurantajärjestelmään

Kysy myyjältämme
lisää työajanseurannasta

Tilaa ilmainen
etäesittely

Varmatoimiset leimauslaitteet

  • M8 leimauspäätteellä työntekijä voi leimata henkilökohtaisella tunnusluvulla, etätunnisteella eli "lätkällä" tai älykortilla.
  • M10 leimauspääte on laadukas 10 tuuman kosketusnäytöllä varustettu leimauspääte, joka soveltuu sekä perustyöaikaleimauksiin, että nopeisiin työajan kohdennusleimauksiin (esimerkiksi projektit, työnumerot, työvaiheet, yms.)

Nykyaikainen mobiilileimaus