Palvelua ja tukea alusta asti

Ota yhteys myyjään

Myyjämme antaa sinulle mielellään lisätietoa ELLI-järjestelmästä. Häneltä voit tarvittaessa pyytää ilmaisen kartoituksen, jonka avulla määritellään mitkä toiminnot ovat yrityksesi kannalta tarpeellisia.

Teemme yhteistyötä Quick Tech Oy:n, AM Security Oy:n ja Selamatic Oy:n kanssa myynnissä, asennuksissa, käyttöönotoissa ja koulutuksissa.

Kysy myyjältämme
lisää työajanseurannasta

Järjestelmän asennus

Asennamme ELLI-järjestelmän omalle palvelimellesi tai työasemallesi ja hoidamme asetukset samalla kuntoon. Asennus onnistuu tarvittaessa myös toisen palveluntarjoajan palvelimelle.

Voit asentaa järjestelmän myös itse, jos sinulla on kokemusta ja tietotaitoa järjestelmien asentamisesta. Saat käyttöösi kattavat asennusohjeet ja osaavan tukipalvelun.

Pilvi-ELLI on ylläpidon kannalta helpoin vaihtoehto, jos et halua käyttää aikaasi teknisiin yksityiskohtiin tai jos sinulla ei ole riittävästi teknistä tukea käytettävissä.

Käyttöönotto

Suunnittelemme käyttöönoton aina etukäteen kanssasi. Otamme huomioon yrityksesi toimintaympäristön ja toimintakulttuurin.

Tavoitteenamme on tehdä käyttöönotosta mahdollisimman helppo ja sujuva yrityksesi kannalta. Saat ELLI-tukea niin, että järjestelmän käyttäminen toimii sujuvasti.

Koulutus

Pääkäyttäjän kouluttaminen on yksi tärkeimpiä vaiheita käyttöönotossa. Koulutus takaa sen, että voit käyttää järjestelmää tehokkaasti heti alusta lähtien.

Opastamme sinua käyttöoikeuksien ja perusasetusten määrittelyssä. Jos olet hankkinut palkkasiirron, selvitämme yhdessä kolmannen osapuolen kanssa siirron vaatimukset.

Hyvä ohjeistus

Ohjelma sisältää hyvät ohjeet ohjelmien asennukseen, pääkäyttäjän itseopiskeluun, leimausohjelmien itsenäiseen käyttöönottoon ja leimauspäätteiden asennukseen ja kaapelointiin.

Jo useat asiakkaamme ovat ohjeiden avulla asentaneet ja ottaneet käyttöön ELLIn jopa täysin ilman erillistä koulutusta tai ELLI-tukea.